Elisa Oyj

Elisa lyhyesti

Elisa on suomalainen tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut.

Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Tuotemerkkejä ovat mm. Elisa, Elisa Saunalahti, Elisa Videra ja Elisa Appelsiini.

Elisa on mobiili- ja kiinteän verkon palveluiden markkinajohtaja Suomessa, ja mobiilipalveluiden markkinakakkonen Virossa.

Noin 85 prosenttia liikevaihdosta tulee telekommunikaatiopalveluista kuluttajille ja yrityksille. Nopeammin kasvavien, uusien digitaalisten palveluiden osuus on noin 15 prosenttia. Uusia palveluita ja digitalisointiratkaisuja tarjotaan myös kasvaville, kansainvälisille markkinoille.

Elisan liiketoiminta on jaettu kahteen segmenttiin: Henkilöasiakkaat ja Yritysasiakkaat. Ohjaus tapahtuu edelleen yksiköiden, tulosyksiköiden ja tukiyksiköiden kautta. Lisäksi ohjausmallin rakenteeseen kuuluu Elisa Eesti sekä joukko erillisyhtiöitä, joista Elisa omistaa vaihtelevia osuuksia.

Elisan ohjausmalli

Elisa lyhyesti

Elisan perusarvot kaikessa liiketoiminnassa ovat asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, uusiutuminen, tuloksellisuus ja yhteistyö.

Kerro kaverille

Oma nimesi
Oma sähköpostisi
 
Sähköpostin otsikko
Viesti
 
Kavereiden sähköpostit

 Lisää kaveri